Noi imagini de la MasterChef 2024. Cum a fost surprinsă Gina Pistol pe platourile de filmare

08 07. 2024, 16:27

Filmările pentru noul sezon Masterchef România au început. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea au făcut deja cunoștință cu primii concurenţi. De asemenea şi Gina Pistol s-a reîntors pe platourile de filmare, pregătită de treabă!

Fanii s-au bucurat enorm în momentul în care au aflat că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu se vor întoarce pe micile ecrane în aceeaşi formulă. Şi nu oriunde ci la ProTV, postul care i-a făcut celebri cu formatul MasterChef. Filmările au început deja, iar în doar câteva luni telespectatorii îi vor putea urmări în show-ul culinar.

Noi imagini de la MasterChef 2024

Prezentatoarea de anul acesta este aşa cum bine se ştie Gina Pistol. În cadrul unui interviu recent, soţia lui Smiley a dezvăluit că este nerăbdătoare să îi cunoască pe concurenţi şi poveştile lor de viaţă.

„Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simţit ce înseamnă să găteşti sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenţii, să descopăr oameni frumoşi şi interesanţi, dar şi să trăiesc emoţiile ce vor umple platoul de filmare”, a relatat prezentatoarea.

Recent, pe pagina sa de Instagram, frumoasa blondină a publicat câteva imagini din timpul filmărilor. Pentru una dintre ediţiile pe care telespectatorii le vor vedea în curând pe micile ecrane, soţia lui Smiley a ales să poarte o rochie bleu, scurtă. Vestimentaţia i-a pus vedetei în valoare picioare lungi şi talia, iar make-upul a fost unul discret aşa cum vedeta şi-a obişnuit deja fanii.

Cu cine s-a consultat prezentatoarea TV înainte de a semna cu ProTV

În cadrul unui interviu pentru CIAO.RO, prezentatoarea TV a mărturisit că înainte de a semna contractul cu postul din Pache Protopopescu s-a consultat cu soţul ei, Smiley.

”Îți dai seama că orice decizie pe care o ia fiecare cumva… stăm un pic și o discutăm.

Eu cred că a fost momentul bun să revin și în aceeași echipă și cu energie, că am avut un pic așa o perioadă mai greuță. Mamele mă pot înțelege, că treci prin niște schimbări.

Și la mine se adunaseră foarte multe și nu am mai putut la un moment dat, deci n-am mai putut. Adică corpul mi-a zis că am nevoie de pauză. Și a fost binevenită pauză asta. Nu am fost în vacanță, adică m-am ocupat de copil, de casă.”, a spus blondina în exclusivitate ciao.ro.

 

Sursă foto: social media